Симпатични поштар осваја интернет позирајући са псима које среће на послу

Гс
Симпатични поштар осваја интернет позирајући са псима које среће на послу

Бразилски поштар Кристијано да Силва Антунеш стекао је популарност на друштвеним мрежама фотографишући се са животињама на које наилази у двориштима кућа којима доставља пошту, преноси портал Кликс.

Антунес себе назива и  Carteiro Amigo Dos Animais  што у преводу значи поштар који је пријатељ са животињама. Како је неколико пута навео на свом Инстаграму, главни циљ постављања фотографија јесте срушити популарно вјеровање да се животиње и поштари не слажу.

Весели поштар пажљиво поздравља сваку животињу на коју наиђе, мази их и тек након што стекне њихово повјерење - фотографише се с њима. Снимке затим поставља на своје друштвене мреже, гдје га прати више од 100 хиљада људи ради тога, Антунеш се труди помоћи што већем броју напуштених и повријеђених животиња. На његовом Фацебооку и Инстаграму доступно је мноштво фотографија које приказују процес спашавања животиња.

Његове фотографије редовно добијају неколико хиљада лајкова, а у коментарима и порукама му се јављају одушевљени пратитељи из свих дијелова свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана