Сама направила матурску хаљину од страница књиге

атв
Foto: принтскрин

Већина дјевојака мјесецима размишља о својој матурској хаљини и проводи сате и сате тражећи ону која ће савршено одговарати.

Хејли Скоч (18) је одлучила да узме ствар у своје руке када је ријеч о њеној матурској хаљини и направи је сама.

Наиме, ова млада дјевојка своју матурску хаљину направила је од страница књига о Хари Потеру, а за ово ремек-дјело било јој је потребно чак четири дана.

"Жељела сам да урадим нешто несвакидашње, а одувијек сам била опчињена Харијем Потером, па је слијед околности био логичан", објашњава она и открива да јој је у цијелом процесу израде хаљине помогла и мајка.

Како каже, књиге о Харију Потеру имају посебно значење за њу, јер су јој, наглашава, у одређеном периоду живота донијеле мир.
"Другарице и сви другари из школе били су одушевљени када су ме видјели у хаљини. Сви су окретали главе и показивали у мене. То је био најлуђи осјећај који сам икада осјетила", с осмијехом прича ова дјевојка.

Хејли је фотографије са матуре објавила на друштвеној мрежи Инстаграм, а позитивни коментари само су се низали.

"Само да кажем да је ово апсолутно невјероватно и прелијепо", написала је једна дјевојка.

"Било би штета да се не бавиш дизајном и модом. Ово је савршено", додала је друга.

Након што је добила велику пажњу јавности, Хејли је рекла да су дизајнери и фотографи такође контактирали са њом, као и људи из двије различите библиотеке из њеног града, који су је питали да ли могу да изложе хаљину, преноси портал "Она".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана