Родитељи оставили бебу на аеродрому и отишли на авион ВИДЕО

ГС
Родитељи оставили бебу на аеродрому и отишли на авион ВИДЕО

ТЕЛ АВИВ - Неодговорни родитељи који су напустили своју бебу на израелском аеродрому Бен Гурион, ухапшени су и задржани у полицији.

Пар је стигао на аеродром у Тел Авиву са белгијским пасошима и картама компаније “Рајанер” за Брисел, међутим, нису имали и карту за дијете.

Када им је особље рекло да не могу да се укрцају без куповине одвојене карте, оставили су бебу у на шалтеру за чек-ин и безбрижно се упутили ка пасошкој контроли. Запослени су убрзо видјели да међу одложеним стварима лежи и једна беба.

Одмах су позвали полицију, која је пронашла родитеље и привела их на испитивање.

На снимку се могу видјети шокирани радници који помјерају деку са сједишта да би видјели бебу унутра. Менаџер шалтера "Рајанера"  је рекао: ”Сви радници су били у шоку. Никада нисмо видјели овако нешто”.

Званичници државног ваздухопловства рекли су да је пар изгледао нестрпљиво да прође осигурање са или без бебе.

- Пар је закаснио на лет након што су се шалтери за пријаву затворили - саопштила је израелска управа за аеродроме.

Из "Рајанера" су навели да су се ови путници (31. јануара) пријавили на лет без резервације за своје дијете.

“Потом су прешли на дио за провјеру, остављајући бебу при пријави. Агент за чекирање на аеродрому Бен Гурион контактирао је осигурање аеродрома, које је покупило ове путнике, а ово је сада ствар локалне полиције - истакли су.

Како су навели, путници који путују са бебом могу да плате 25 фунти за дјечије сједиште или да плате одвојено сједиште за дијете, али по стандардној цијени за одрасле.

Иначе, прије месец дана је особље аеродрома у Маурицијусу пронашло новорођенче у тоалету. Како се наводи, дијете је рођено током лета из Мадагаскара, али је откривено тек на аеродрому. Једна дјевојка (20) је негирала да је мајка дјетета, али је након прегледа утврђено да се недавно породила. Дјечак је пребачен у болницу и у добром је стању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана