Прошло је десет година од видеа “Боже, Петра”, погледајте како дјевојчице изгледају сада VIDEO

Агенције
Прошло је десет година од видеа “Боже, Петра”, погледајте како дјевојчице изгледају сада VIDEO

Наталија Митровић и Петра Милошевић из Свилајнца из Србије су постале популарне кад су прије десетак година у емисијии “Бесне глисте” изговориле чувену реченицу “Боже, Петра”. Дјевојчице су тада имале само четири године.

Иако сада имају 14 година, њихова чувена реченица: “Да сечеш косу, да будеш ћелав? Боже, Петра!” је и даље актуелна. Екипа емисије “Шта би после?”, која се емитира на РТС-у, посјетила је Свилајнац и нашла двије тинејџерице које су као четверогодишњакиње у емисији “Бесне глисте” стекле фанове широм Балкана.

Наталија која је изговорила чувену реченицу казала је како јој је та реченица промијенила живот, јер је постала веома популарна.

“На почетку сам била веома популарна, људи су стално прилазили да се фотографишемо, сада је то мање”, рекла је Наталија.

Видео је постао виралан када се Наталија није могла начудити својој пријатељици која је рекла да би се ошишала и тако постала ћелава. На YouyTubeu овај видео се може наћи на неколико различитих канала, а оригинална верзија има више од 3,3 милиона прегледа.

“И дан данас ме у школи дјеца питају јесам ли ја та 'Боже, Петра'. Шале се на тај рачун, сад ми је мало и непријатно, али тада сам то вољела и било ми је занимљиво то што ћу бити популарна”, казала је Петра.

Осим тога, Петра није престајала причати, а Наталија није могла доћи до ријечи па јој је све вријеме говорила “Могу ли сада мало ја да причам?”. Оно што је интересантно јесте да су се послије оригиналног видеа појавили и многи ремиџи који су користили баш ову чувену реченцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана