Овце упале у стакленик и појеле 300 килограма марихуане

GS
Foto: Instagram

Невјероватна ситуација у Грчкој - овце су упале у стакленик код Алмирос Волоса у ком је узгајана медицинска марихуана и појеле су више од 300 килограма тог "зелениша", због чега су одреаговале на несвакидашњи начин, јавља "Прототема".

"Ја сам јако добро, али боље су овце, пуне лудила и... Све им је лепо", рекао је у шали власник стакленик Јанис Бурунис, говорећи за радио Статус ФМ 107.7 Солун.

Бурунис је чак рекао да су овце послије ове специјалне испаше скакале више од коза, док је објашњавао како се инцидент догодио.

"Ми смо највећи објекат за производњу канабиса у стакленицима у централној и источној Европи. Због поплава смо изгубили 80 одсто производње. Док смо покушавали да сачувамо све што смо могли, одједном смо видели овце и козе како нормално пасу у пластенику", рекао је он.

Како је објаснио, стада су ушла у стакленик да би пронашла храну, након временских непогода.

"Нашли су јадне засаде да једу јер им је сва остала храна уништена, а јако воле конопљу и ресе и зеље, јер имају шећера", рекао је он.

"Проблем је био како их уловити да би их склонили са фарме, јер им ништа нисмо могли. Овце су скакале увис више од коза, а то се никада не дешава. Али логично је, јер су појеле око 300 килограма", закључио је Бурунис, преноси Телеграф

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана