“Овако изгледа када си жив сахрањен” Јутјубер провео 50 сати закопан у сандуку испод земље (VIDEO)

ГС
“Овако изгледа када си жив сахрањен” Јутјубер провео 50 сати закопан у сандуку испод земље (VIDEO)

Јутјубер који се представља као “MrBeast”, ријешио је да сними бизаран видео у којем је биљежио како је то бити жив сахрањен.

У импровизованом ковчегу, он је провео 50 часова испод земље.

Џими Доналдсон (22), како гласи право име овог Јутјубера, биљежио је сваки тренутак који је провео испод земље, од чега је на крају објавио видео снимак од 12 минута.

Како је рекао, није се осјећао нимало угодно током експеримента који је у сваком тренутку изнад земље надгледао тим доктора уз присуство његових пријатеља. Да би могао да нормално функционише, он је са собом понио храну, али и већи број пластичних боца у које је мокрио.

– Желим да се помјерам, али не могу. Боле ме леђа, почињем да осјећам клаустрофобију, досадно ми је, прилично лоше миришем – казао је након 20 сати проведених под земљом.

С пријатељима се претходно договорио да ће га они, ако из било којег разлога изађе раније, протрести електричним шокером.

Након што је провео 50 сати закопан под земљом, Џими је почео да плаче када је кроз плексиглас угледао своје пријатеље.

– Овако изгледа кад си жив сахрањен. Толико сам срећан што идем напоље да плачем. Ово је било глупо – признао је док су га пријатељи откопавали.

Испод његове објаве на Јутјубу, која је имала преко 51 милион прегледа, пратиоци са канала почели су да остављају коментаре, од којих су најпопуларнији везани за клаустрофобију: “Као неко ко је изузетно клаустрофобичан, ово би ме дословно убило”, “Само док га посматрам у гробу добијем напад анксиозности”, “Ово је мој највећи страх, а он то ради због забаве”, преноси Блиц.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана