Освојила пола милиона евра на лутрији, па јој се догодила ноћна мора

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Италијанка која је купила "греб-греб" срећку у бару у коме се продају цигарете, кафа и лутрија у Виа Матердеи у Напуљу, затражила да јој запослени потврде да је заиста освојила 500.000 евра.

Старијој дами је речено да власник мора лично да провjери да ли је све у реду са листићем.

Власник је узео листић и ставио га у џеп, попео се на свој скутер и одвезао се у непознатом правцу. Ухапшен је јуче на аеродрому у Риму у покушају бjекства на Канараска острва.

Постао је најпознатији продавац лутрије у Италији када су сви медији објавили његов „луди" план да напусти Италију укравши листић вриједан 500. 000 евра.

Прије тога је био само комшија и продавац кога је познавао цео кварт и за кога су сви говорили да је добра и пристојна особа, све док није донио одлуку да украде лутрију од старије госпође.

Његови подаци пријављени су италијанској полицији, а блокиран је јуче на аеродрому Фјумићино у Риму када је покушао да се укрца на авион који је требало да полети за Фуертевентуру.

Међутим, он код себе није имао листић вриједан пола милиона евра који је и доказ да је заиста украден од госпође која је читаву причу пријавила карабинијерима. Још није јасно како је 57-годишњи Гаетано Скутеларо мислио да може да прође неопажено те и да подигне огромну количину новца када је читава серија у којој је продат листић од 500.000 евра блокиран.

Он је такође на аеродрому у Риму дао своје праве податке, а листић је након тога пронађен у једној банци у Латини у којој је, опет на своје право име, отворио рачун, преноси б92.

Полицији је изјавио да је он жртва те да је заправо госпођа од њега украла листић. Још једна, како наводе медији, бриљантна идеја у причи која од почетка није имала никаквог смисла.

Административна агенција за царину и монопол, анулирала је вредност читаве серије којој је припадао добитни листић, а одузео је дозволу за рад бару у коме се продавала лутрија.

Старија госпођа која није могла да верује да је заиста освојила 500.000 евра, сада мора да поверује да јој се десила невероватна ствар због које тај новац можда никад неће видјети.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана