Оптужила мужа да је украо и продао њен бубрег VIDEO

GS
Foto: JVC

Индијка Рањита Кунду,оптужула је свог мужа да јој је украо, ​​а затим продао њен бубрег на црном тржишту без њеног пристанка. Рањита Кунду која живи у Кодамету, селу у индијској држави Одиша,тврди да је њен муж украо и продао њен бубрег прије четири године.

За његове поступке сазнала је тек недавно, након што је била код љекара због болова у стомаку и сазнала да има само један бубрег.

Жена тврди да је 2018. године, под изговором да је одвезе у болницу на операцију уклањања камена из бубрега, њен супруг договорио да јој се извади један бубрег како би могао да га прода на црном тржишту.

“2018. године мој муж ме је смјестио у приватну болницу у Бубанешвару након што сам добила камен у бубрегу и тамо је продао један од мојих бубрега без мог знања и сагласности. Нисам знала за цијели о инцидент јер сам доблао анестезију. Мој муж је продао бубрег једном Асиму Халдару из села МВ-38 у нашем округу”, рекла је жена индијским новинарима, преноси Занимљивости дана.

Рањита тврди да је њен муж, идентификован као Прасант Кунду, држављанин Бангладеша који је боравио у њеном селу као илегални имигрант. У браку су били 12 година и имају двоје дјеце, сина и ћерку.

Прије осам мјесеци наводно је напустио породицу и побјегао са другом женом. Рањита је избачена из породичне куће и тренутно живи са родитељима.

Калинга ТВ је извијестила да се, отприлике у вријеме када се наводни инцидент догодио, пар свађао око мираза, а муж је одлучио да украде и прода Рањитин бубрег како би добио новац за који је сматрао да му се дугује.

Рањита Кунду је недавно поднијела тужбу против свог мужа и снаје, оптужујући их да су планирали крађу, а затим продају њеног бубрега без њеног пристанка користећи фалсификоване документе. Полиција је од тада привела Прасанта и наводно истражује случај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана