Новинар обећао да ће појести ципелу ако Top Gun икад добије наставак, сада је то и испунио VIDEO

Г.С.
Новинар обећао да ће појести ципелу ако Top Gun икад добије наставак, сада је то и испунио VIDEO

Том Круз и “Top Gun” један је од непревазиђених класика, а сада смо након 36 година дочекали и његов други дио. Пошто је прошло толико времена, многи су изгубили све наде да ће икада угледати наставак филма, а неки су у својим увјерењима отишли и корак даље.

Први “Top Gun” представљен је давне 1986. године, да би тек данас добио други дио. Свој омиљени филм, многи су давно “отписали” те је сада он стигао као шлаг на торту, но не и онима који су били спремни ставити и “руку у ватру” да се он никада неће десити.

Један од њих је и новинар Мет Патчес који је 2010. године у својој, сада већ обрисаној објави на Твитеру, написао “како ће појести ципелу ако се деси Top Gun 2”.

Тада су већ прошле 24 године од филма те је Мету ово изгледало сасвим реално, но 12 година касније ствари су се промијениле, а он не само да је “појео своје ријечи”, него и оно друго.

Патчес је прије пар дана поставио видео на свом YouTube каналу под називом “Појео сам ципелу због Top Gunа 2”, а у истом је приказано како он одржава своје обећање.

У 20-минутној пародији акционог трилера, Патчес је најприје изнио свој позитивни коментар о Тому Крузу и саги која га је довела до ове лудорије, а затим је кренуо у испуњавање обећања.

Како не би задобио значајне пробавне тегобе, одлучио је направити “јестиву” ципелу од воћне коже, јестивог љепила и пертлама од сладића. Да би изазов био потпунији, у импровизираној ципели Мет је прошетао по улици и травњаку.

“Имамо сам страшан бол у стомаку који сам преживио”, рекао је за Ванит Фер новинар чији се рад појављивао у публикацијама попут Vulturea, Grantlanda, Vinity Faira и The Hollywood Reportera.

Такођер, прије “праве ципеле”, Мет је на свом Твитеру подијелио и занимљив поклон од продукцијске куће Парамоунт.

“Нико ми ово није заборавио, укључујући и људе из Парамоунта који су прилично узбуђени што нисам био управу”, написао је уз фотографију торте у облику ципеле коју су му послали на адресу.

Осврнувши се на своју тврдњи од прије 12 година, Патцхес се покушао “оправдати”: “Изгледало је немогуће, али зашто бих сумњао у Тома Цруисеа. Ово је била велика грешка јер се он још више посветио извођењу својих вратоломија”, закључио је Матт.

Напослијетку открио је како “сумња да ће филм добити и трећи наставак”, но не жели се поново коцкати.

“Неће се догодити 'Top Gun 3', али не планирам појести још једну ципелу”, нашалио се он.

Иначе, “Top Gun 2: Маверицк” требао је бити објављен 2019. године, но одгађан је и због пандемије коронавируса те је зато тек сада угледао свјетлост дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана