Неухватљиви Џери: Трећи дан ни трага ни гласа од одбјеглог бика

Агенције
Неухватљиви Џери: Трећи дан ни трага ни гласа од одбјеглог бика
Неухватљиви Џери: Трећи дан ни трага ни гласа од одбјеглог бика

У Хрватској већ трећи дан траје потрага за биком који је побјегао са клања у Каштел Старом, а иако је био лоциран у суботу увече, успио је поново да нестане.

Петар Сејо, власник кланице из које је бик по имену Џери побегао, каже да нема још никаквих сазнања о томе гдје би животиња могла да се налази.

Бјекство Џерија постала је главна тема медија током протеклог викенда, али и друштених мрежа, гдје добија све више подршке.

Неки у шали кажу да би одбјегли бик требало да добије свој ријалити. О одбјеглом бику пишу и инострани медији, који преносе да је његов власник Иван Божић рекао да ће поштедјети живот Џерију, коме је ово већ други бијег од смрти.

Током јучерашњег поподнева Џери се нашао у дворишту, а жена која га је видјела испричала је да је бик огроман и да је у првих мах мислила да халуцинира.

Огласио се и посљаник Иван Пернар који је Џерију пожелио "сву срећу овог свијета".

Иначе, ријеч је о младом бику, старом око годину дана који је тежак више од 600 килограма.

"Штета је велика зато што је он једноставно приликом бјега покидао све што му се нашло на путу. Ја се само надам да ће се све срећно завршити јер је наш циљ био да алармирамо људе и грађане да се нешто не би догодило", изјавио је Сејо.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана