Најчуднија храна која се продаје на иБеју, кошта од 99 центи до 10 хиљада долара

ГС
Foto: Јаху

Јесте ли икада помислили како би комадић чипса који сте управо кренули појести могао вриједити стотине еура само зато што је необичног облика?

Интернетска аукцијска кућа иБеј већ је неко вријеме тржница на којој људи продају храну обликовану у различите предмете, животиње или логотипе. Ово су неки од најлуђих и најбизарнијих прехрамбених производа који се тамо продају.

Комадић житарица Цинамон Тоаст Кранч обликован као Најк лого

Ако сте љубитељ спортских марки и претјерано слатких житарица, овај ће вас комад сигурно одушевити. Цијена је права ситница, 2.000 долара или отприлике 1.870 еура. Трговац не прихвата поврат робе, а налази се у Калифорнији.

 

Два Читоса у облику диносаура или чудовишта из Лох Неса

Заборавите на пластичне играчке диносаура, овај пар Читоса може бити ваш за само десет хиљада долара, односно отприлике 9.350 еура. Трговац се налази у америчкој савезној држави Њујорк, а аукција је отворена још само који дан.

Валовити чипс од кромпира у облику срца

Овај чипс је недавно продан на иБеју за отприлике два еура, не укључујући поштарину.

 

Класични чипс Лејс у облику срца

Ако сте љубитељ класичног чипса и романтичних геста, овај би комад могао бити савршен избор за вас. Продавач се налази у америчкој савезној држави Ајдахо, не прихвата поврат купљене робе, а цијена комадића чипса износи нешто мало мање од 47 еура без поштарине.

Наранџасти комадић пилетине у облику морског коњића

Овај се комадић пилетине продавао за 500 америчких долара, али је аукција у понедјељак завршила без иједне понуде.

Мрква у облику хлача

Овај импресивни комад мркве се продавао за само 99 америчких центи, али је аукција завршила 2. јуна, и то неуспјешно.

Кромпир у облику срца

Овај кромпир у облику срца био би савршен избор за припрему традиционалних личких пола, додајући романтични додир овом класичном хрватском јелу. Продавао се за 3.000 америчких долара, али је аукција завршила прије неколико дана, и то без понуда.

Тортиља-чипс у облику руже

Коме треба право цвијеће када можете имати Дорито који подсјећа на деформирану ружу? Нажалост, ни овај Дорито није купљен. Аукција је завршила без понуда, иако је цијена била само 100 америчких долара, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана