Мушкарац тражи од бивше дјевојке да му исплати трошкове забављања након раскида

G.S.
Foto: pixabay

Један мушкарац из Шангаја недавно је постао веома „популаран“ у својој земљи након што је од своје бивше дјевојке тражио да му надокнади све трошкове које је направио док су били у вези.

Овај неименовани младић је наводно саставио детаљну листу трошкова насталих док је излазио са женом која је потом раскинула са њим.

Необична листа садржи стотине ставки, заједно са датумима и временима, као и описе специфичних трошкова ради јасноће. Он је наводно својој бившој послао списак трошкова као доказ новца који је потрошио на њу током њихове везе, захтијевајући да му она надокнади штету, преноси 24седам.

Детаљна „листа за раскид“ кружи кинеским друштвеним медијима више од недјељу дана, изазивајући бурне полемике међу корисницима. Већина њих изјавила је да је шокирана не само његовим гестом већ и његовом способношћу да се сјети свих ових трошкова из вишемјесечног забављања. Као што једна особа примјећује, као да је сваки мали потрошен јуан унапријед забиљежио...

Листа је између осталог укључивала и тривијалне трошкове попут „две флаше воде“, као и значајније трошкове, попут бриге о њеној болесној мајци.

Један примјер је вечера за двоје у ресторану. Пошто су обоје јели, он захтијева да му жена надокнади 50% трошкова.

Разочарани Шангајац је израчунао да је укупно потрошио преко 72.000 јуана током времена забављања, од чега би она требало да надокнади 60.147.025 јуана (8.954 долара).

Нејасно је да ли је његова бивша дјевојка пристала да му ишта врати, али општа реакција јавности на његов план била је негативна. Неки су га назвали осветољубивим, док су други увјерени да је радио на листи трошкова све вријеме забављања, да би је послије користио као тајно оружје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана