Мушкарац тајно "просио" дјевојку 23 пута, она то ниједном није примијетила

klix.ba
Мушкарац тајно "просио" дјевојку 23 пута, она то ниједном није примијетила

Еди Окоро је тридесетогодишњак из Енглеске који је "тајно просио" своју дјевојку 23 пута, прије него је ухватио савршен моменат за просидбу. Око мјесец дана се фотографисао како позира с прстеном, а да га она не види, преноси Индепендент.

Окоро ју је једном фотографисао како спава с прстеном у руци, а да то не зна. Наредна два дана је оставио прстен у њеној кутији с накитом, а она га није примијетила. Када то није схватила, направио је изазов за себе да направи што више фотографија са њом и прстеном прије него она схвати о чему се ради.

"Напокон вам могу испричати цијелу причу. Сви они који су запросили своју љепшу половину знају да је важно да се то одради на начин који ће показати какав сте пар, али уједно и доказати вашу велику љубав. Неки испланирају вечеру, неки направе посебан декор... ја нисам један од њих. Поприлично сам спонтан", започео је причу Окоро на Facebookу.

Додао је како би га његова дјевојка Сали открила и запиткивала о томе шта планира ако би он предложио да оду на посебну вечеру или излет, јер то није његов стил. Због тога је прстен стално носио у џепу надајући се да ће наићи на посебан моменат у којем је може запросити.

"Након мјесец дана размишљања о томе шта бих могао учинити, легао сам на кауч и посматрао прстен, када ме је она умало ухватила и видјела га. Тада сам схватио да бих могао почети биљежити те моменте и направити галерију фотографија на којима сам умало ухваћен с прстеном", наставио је.

Окоро је затим наставио правити фотографије на којима су Сали и прстен све до момента када је ухватио савршен тренутак за просидбу. Његова галерија је добила више од 30 хиљада лајкова и дупло толико дијељења на Facebookу, а коментари потврђују да је идеја била уникатна и генијална.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана