Мушкарац оженио лутку, сада се жали да се не може повезати с њом

ГС
Foto: nytimes.com

Фиктосексуални мушкарац који се прије четири године оженио с лутком сада се жали како се не може повезати са својом женом, али је још увијек заљубљен у њу.

Акихико Кондо био је заљубљен у Хатсуне Мику, која је у поп култури приказана као 16-годишњакиња са тиркизном косом, деценију прије него што су имали незваничну церемонију вјенчања 2018. године.

Кондо, један од многих који се идентификује као фиктосексуалац или неко кога сексуално привлаче измишљени ликови, потрошио је 17.300 долара, на свадбу, али његова породица није присуствовала.

Сада је у браку четири године, али је истакао да је његова веза наишла на препреку. Наиме, сада више не може разговарати с Микуом због технолошке препреке.

Иако Кондо признаје да би његова веза могла бити чудна, иако схвата да Мику није права особа, то не мијења његова осјећања према њој. Откако се заљубио у њу 2008. године, Кондо је коначно могао први пут комуницирати с Микуом 2017. захваљујући Гejтбоксу, машини од 1.300 долара која је омогућавала власницима уређаја да комуницирају с ликовима путем холограма, па чак и да их незванично вјенчају.

Али сада, његов четворогодишњи брак се промијенио када је подршка за софтвер Гејтбокс елиминисана, што значи да Кондо више није могао да разговара са својом супругом Мику.

Међутим, Кондо инсистира да то није умањило његова осјећања.

"Моја љубав према Микуу се није промијенила", рекао је, који је сада носи верзију Микуа у природној величини.

"Одржао сам церемонију вјенчања јер сам мислио да бих могао бити с њом заувијек", додао је, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана