Мушкарац истетовирао патике на стопалима

G.S.
Foto: Twitter

Tattoo artist из Манчестера на ТикТоку је подијелио снимак необичне тетоваже коју је исцртао, а неименованом мушкарцу је истетовирао омиљене "Nike" патике на стопала.

Мушкарац који је желио уштедјети на одјећи затражио је помоћ Јужноафриканца Деана Гунтера да се позабави јединственим захтјевом након што је таттоо умјетник постао виралан јер је исцртао реалистичан приказ трбушњака на стомаку мушкарца.

Овај 34-годишњак, који посједује tattoo студио у Манчестеру, подијелио је како је нацртао дизајн Nike патика на стопалима свог клијента слободном руком.

Таtto умјетник је рекао да је било потребно приближно два сата за цртање и још осам сати за наношење мастила на оба стопала.

Гунтер, који се преселио у Велику Британију прије пет година, рекао је за NeedToKnow: "Желио сам створити илузију да особа носи патике, иако је боса. То ће вас дефинитивно натјерати да погледате двапут."

"Нацртати тетоважу слободном руком је био највећи изазов. Морао сам се побринути да све тече по контурама тијела. Шаблон у овом случају не би функционисао, тако да је све исцртано слободном руком", казао је.

Открио је како је његов клијент био "уморан од плаћања нових патика па је одлучио истетовирати свој омиљени пар Нике патика".

Након завршетка сесије, Гунтер је подијелио свој 
практичан рад на друштвеним мрежама и од тада је постао виралан, зарадивши више од 11.000 прегледа само на ТикТоку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана