Мајмун терорише становнике бразилског града, витла ножем и оштри га о зид ВИДЕО

G.S.
Foto: Printscreen

Мјештане бразилског града Коренте терорисао је мајмун са ножем!

Један град у Бразилу терорисао је мајмун наоружан огромим ножем. Видео снимак животиње наоружане до зуба снимљен је у граду Коренте, који се налази у близини великог националног парка, преноси Мондо.

На снимку се види мајмун како сједи на балкону градског тржног центра, а у својим рукама држи нож који је скоро исто велики као и мајмун. Прво је махао сјечивом унаоколо као да пријети пролазницима, а онда као да га је оштрио о камени зид.

Локални становник Алесандро Гуера, који је снимио видео, рекао је да мајмун прави "хаос" у граду вец́ недјељу дана.

"Прави неред. Вец́ су оштец́ени кровови и ове недјеље се појавио са овим ножем", рекао је он. Али изгледа да, упркос томе што је тешко наоружан, мајмун не жели да нападне људе.

"Дозвољава људима да га додирују, чак иде и до њихових кућа", рекао је Алесандро, који је додао да су становници подијељени око присуства мајмуна.

"Неки су веома забринути, јер не могу да оставе своја врата или прозоре отворене. Другима је то смијешно. Постао је мим."

Локалне власти Корентеа саопштиле су да су упознате са случајем, али да нису имале средства да склоне животињу. Алесандро је рекао да је позвана и полиција за животну средину, али да је најближи одред био удаљен око 600 км.

Мјештани су умјесто тога преусмерени на Бразилски институт за животну средину и обновљиве природне ресурсе, који је рекао да ц́е испитати случај. Алесандро је рекао да је покушао да упозори власти "због бриге за људе и бриге за саму животињу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана