"Лутка из хорор филма": Има преко три килограма силикона у тијелу и жели да дода још

B92
Foto: Instagram

Кити Инк из Беча, дала је гомилу пара на пластичне операције којима се унаказила, а људи коментаришу да изгледа попут лутке из хорор филма.

Кити Инк је тату умјетница и манекенка, која својим ексцентричним изгледом привлачи пажњу гдје год да се појави. Тетоваже, силикони и јака шминка су постали њен животни стил.

Од малена је опсједнута претераним и екстремним стварима, зато је и донијела одлуку да се подвргне низу пластичних операција за које је издвојила невјероватних 90.000 евра. Сада има више од три килограма силикона у тијелу и њене груди садрже 1.000 кубика пластике. Међутим, није задовољна тиме и жели да још више повећа груди.

"Увек сам била фасцинирана нечим посебним. Када би људи рекли "то је превише" или "то није природно", то ме је одмах заинтересовало. Ако је то превише за тебе, онда је то нешто добро за мене" рекла је Кити о својој трансформацији и додала:

"Одређено стање финансијске независности много помаже када желите да се издвојите из гомиле екстремним изгледом. Имала сам два повец́ања груди. Урадила сам разне липосукције на ногама, стомаку, боковима и бради. Такође сам радила терапије радио фреквенцијама на пазуху и стомаку. Урадила сам мали лифтинг лица и небројене количине филера и ботокса за моје усне, образе, браду и чело. За мене је то само одржавање."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана