Култна Нокиа 3310 претворена у торту

Klix.ba
Култна Нокиа 3310 претворена у торту

Торта у природној величини омиљене и култне Нокије 3310 у црвеној боји, представљена је поводом прославе петог рођендана ХМД Глобала, дома Нокиа телефона.

ХМД Глобал, финска је компанија заслужна за израду Нокиа телефона укључујући вољену икону Нокију 3310 и нових издржљивијих паметних телефона попут Нокије XР20 која је направљена како би преживјела све изазове које живот припреми.

За израду Нокиа 3310 торте било је потребно 40 сати, а креирала је свјетски позната шећерна умјетница Мишел Вивово. Унутрашњост торте направљена је од чоколадне спужве и креме од маслаца и ванилије, а познато издржљиво кућиште Нокие 3310 направљено је од шећерне шкољке. Свако дугме изрезано је и обликовано до савршенства те појединачно додано у кућиште.

ХМД Глобал 2017. године поновно је на тржиште пласирао Нокију 3310 с модерним заокретом на задовољство обожаватеља Нокије широм свијета. Прилагођени дизајн корисничког сучеља класичном дизајну доноси свјеж изглед, и наравно, има све што се очекује од Нокиа телефона - од дуготрајне батерије и издржљивог дизајна до легендарне мобилне игрице "змије".

"Невјеројатно смо поносни колико смо далеко дошли у посљедњих пет година. Хвала свим нашим корисницима, запосленицима, партнерима и добављачима који су имали кључну улогу у помагању ХМД Глобалу да достигне пету годишњицу и још многе које су пред нама", изјавио је Степхен Таyлор, главни директор маркетинга у ХМД Глобалу.

"Било је задовољство претворити тако култни телефон у торту. Потребна су била многобројна тестирања како би се постигао савршен резултат, али сам одушевљена како је испало", казала је Мишелле Вивово.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана