Крадљивац аутомобила у Италији младенцима вратио аутомобил уз поруку извињења

Танјуг
Крадљивац аутомобила у Италији младенцима вратио аутомобил уз поруку извињења

РИМ - Брачном пару у Италији неколико дана послије вјенчања лопов је вратио аутомобил украден са паркинга испред хотела гдје су провели прву брачну ноћ и притом оставио поруку извињења.

Како пише лист Коријере Адриатико, новопечени супружници су уочили да је аутомобил нестао дан након прославе, која је одржана у граду у провинцији Фођа на југу Италије, а у аутомобилу се налазила њихова свадбена одјећа.

Породица је на друштвеним мрежама објавила вијест о крађи, а пар дана касније њихов аутомобил је пронађен недалеко од градске станице у Фођи. Карабињери су приметили возило које је блокирало улаз у двориште стамбене зграде, а унутар аутомобила пронашли су поруку: "Лопов - да, али са срцем“.

Италијански лист наводи да се сличан инцидент догодио пре неколико дана у северној провинцији Порденоне, када су лопови након провале власницима оставили поруку на лошем италијанском:

"Извините, немамо новца и морамо да једемо, али видим да и ви немате ништа. Лудило“. Они су, не налазећи ништа вредније у кући, одијнели апарат за кафу и фритезу, преноси Коријере Адриатико.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана