Користио бројеве из колачића среће па освојио лутријску премију!

Занимљивости дана
Foto: принтскрин

Габриел Фиеро из Корнелиуса узео је колачић среће док је вечерао са својом супругом у ресторану Ред Бовл у Шарлоту у Сјеверној Каролини, наводи се на веб страници Лутрије Сјеверне Каролине.

„Обично не играм своје бројеве колачића среће, али сам их покушао из хира“, рекао је.

Купио је лутријски тикет Мега Милионс онлајн за 3 долара и додао 1 долар да би направио  мегаплејер тикет, што значи да ће сваки добитак бити умножен.

То је био додатни долар који је добро потрошен са Фиерове стране, јер је користећи бројеве из његовог колачића среће, упарио свих пет бијелих лоптица да би освојио милион долара – а онда је његова побједа учетворостручена захваљујући Мегаплејеру, што значи да је заправо освојио 4 милиона долара!

“Ујутро сам добио мејл и само сам зурио у њега запрепашћено.”Узео сам га и показао жени и она је мислила да је то шала или можда превара.“, рекао је он у посту на блогу вебстранице лутрије.

Након што су били сигурни да је њихова побједа стварна, Фиеро и његова жена су почели да скачу од радости по кући.

Фиеро, пензионисани војни наредник који је провео 32 године у служби, донио је кући 2.840.401 долар након пореза по одбитку. Рекао је да планира да уложи већину новца – али је додао да ће он и његова жена потрошити боцу шампањца на путу кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана