Каква освета: Пјевала на вјенчању бившем момку и дјевојци са којом ју је преварио

ГС
Foto: Илустрација

Александра Стар, амбициозна кантауторка из Калифорније, доживјела је шок када су је позвали да наступи на вјенчању свог бившег момка с дјевојком с којом је преварио прије годину дана.

Музичарка, која је рекла да је била у вези с неименованим мушкарцем више од пет година прије него што је прошле јесени сазнала да је преварио, објаснила је да ради као “cover пјевачица”, што значи да често ускаче умјесто оних који не могу наступити на локалним догађањима.

Па кад ју је шеф бенда који је њен бивши ангажовао за своје вјенчање назвао и замолио да заузме мјесто њихове пјевачице, осјетила је да је то знак и схватила то као савршену прилику за освету.

Њена бивша љубав доживјела је велики шок када је почела пјевати пјесму “Before He Cheats”. Тада га је још полила водом прије него што је изјурила с вјенчања у драматичном тренутку који је снимљен и подијељен на ТикТоку.

Александра је скривала лице први дио вечери, али када је пар изашао на подијум за свој први заједнички плес, почела је да пјева кантри хит, који говори о освети невјерном бившем, окрећући се према званицама како би сви видјели њено лице.

Чинило се да је младенцима било изразито непријатно када су схватили ко им то пјева на вјенчању, док је пријатељ од младожење покушао отјерати Александру с вјенчања.

Објавила је исјечак шокантног тренутка у апликацији за видео стреаминг прошлог мјесеца, гдје је брзо постао виралан – прикупивши више од девет милиона прегледа у неколико дана и оставивши многе људе у шоку, пише Аваз.

 

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана