Како украсти гориво из резервоара – грчка државна телевизија емитовала скандалозни туторијал

RTS
Foto: Arhiva

Јавност у Грчкој запањена је јер је у јутарњем програму државне телевизије ЕРТ емитован туторијал како да се, уз помоћ цријева, преспе гориво из резервоара туђег аутомобила. Цијене горива у тој земљи не престају да расту због енергетске кризе.

Морате да користите аутомобил, а скупо вам је гориво? Грчки јавни сервис нуди рјешење – украдите га из туђег резервоара!

Реакције јавности на друштвеним мрежама не јењавају након што је државни канал ЕРТ1, у свом гледаном јутарњем програму Синдесис, приказао упутство, корак по корак, како се то ради.

„Није нешто страшно компликовано… не треба вам ни посебна цев, чак ће и црево за воду за балконе послужити", објаснио је репортер Костас Стаму, док је давао савјете о крађи током прилога који је шокирао гледаоце.

Сервисер аутомобила, који је био позван да се придружи репортеру у уживо емитованом сегменту програма, пружио је гледаоцима брзи водич колико је лако пресути бензин из резервоара за гориво.

Додатно је показао и гдје тачно резервоар може да се пробуши, како би се украо његов садржај, ако би се први метод показао превише тешким.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана