Италијански одбојкаш 13 година мислио да је у вези са Алесандром Амбросио: Дао 700.000 евра за лаж

Г.С.
Италијански одбојкаш 13 година мислио да је у вези са Алесандром Амбросио: Дао 700.000 евра за лаж

Роберто Кацанига (42), бивши италијански одбојкашки репрезентативац, годинама је мислио да је у вези с бразилском манекенком Алесандром Амбросио (40) која је тренутно у вези с Ричардом Лијем. Тачније, он је то вјеровао посљедњих 13 година!

Да би све било невјероватније, они се никада нису ни упознали, а он је на њу потрошио чак 700.000 евра. Касније се испоставило да иза Алесандре заправо стоји Маја од 50 година. Према Робертовим ријечима, пријатељ му је дао телефонски број који је наводно припадао жени која је хтјела да га упозна. Потом му је признала да је име било псеудоним те да је она заправо Алесандра.

“Не, никад се нисмо видјели. Увијек је имала хиљаду изговора, попут болести или посла. Али ја сам се ипак заљубио у тај глас, и тако позив за позивом. Контактирали смо само преко мобилног, готово свакодневно”, рекао је Роберто.

Рекао је и како је новац позајмљивао од родбине, породице, пријатеља...Потом је открио да су иза преваре стајале три особе, а његови саиграчи описали су га као интровертираног и наивног те да су заправо они посумњали у превару и пријавили случај полицији која је спровела истрагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана