Индијац одсјекaо нокте након 66 година: Ни једна жена се није хтјела удати за мене VIDEO

Г.С.
Индијац одсјекaо нокте након 66 година: Ни једна жена се није хтјела удати за мене VIDEO

Са 82 године, одржавање ноктију му је постало тешко. Ни једна жена није се пристала удати за њега јер су сматрале нокте прљавима. Пуштао их је више од пола вијека.

Пуштам нокте на једној руци од 1952. године, тако да је то сад 66 године пуштања. Шридар Чиллал из Индије је 2014. године поставио нови Гинисов рекорд за најдуже нокте на једној руци - икад. Укупна дужина ноктију на једној руци је 909,6 центиметра. 

- Кад сам био у школи професор нас је истукао јер је мој пријатељ поломио нокат. Питали смо га зашто то заслужује батине, а он нам је одговорио да нисмо свјесни колико труда је уложено у дуге нокте (које је он имао) док их сами не почнемо пуштати - испричао је.

- И то је постао изазов. Али, како су расли нокти, тако су расли и проблеми. Сви су се томе противили, а ја сам одлучио никад не одрезати нокте - објашњава.

- Касније нитко у породици није желио прати моју робу, а нисам могао ни добити посао због ноктију - прича.

Прича да никако није могао наћи жену, а ако би и родитељи пристали, дјевојке су биле шокиране јер се нису жељеле удати за некога кога су због ноктију сматрале прљавим.  

- Прво што морам направити је научити руку ставити у нормални положај, што због ноктију нисам могао годинама. Нисам ју могао помицати. 

Са 82 године, одржавање ноктију му је постало тешко. Али одрезао их је и продао музеју Ripley’s Believe It or Not!, а излажу се у Њујорку и Амстердаму.

Одлучио је одрезати нокте 2018. године. Каже да је био узбуђен, али и тужан, јер је због својих ноктију био локална звијезда, куриозитет због којег су га људи на цести заустављали преноси 24sata.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана