Филмска пљачка у Италији: Балканци украли робу вриједну 200.000 евра из Гучи продавнице VIDEO

Блиц
Foto: Youtube/VareseNews

Двојица Балканаца, један из Србије (37), а други из БиХ (43), ухапшени су и осуђени пред судом у Варези у Италији на три године и четири мјесеца, односно три године и два мјесеца затвора због пљачке Гучи радње прошле године, када су украли робу у вриједности од око 200.000 евра.

О овој пљачки "Гучи" радње која се догодила прошле године 11. новембра у мјесту Пјеве дел Каиро, брујали су сви страни медији.

Прије шест мјесеци карабињери су успјели да ухапсе њих двојицу, који су имали пребивалиште у Милану, а за које се сумња да су лидери банде од четворо људи која је опљачкала бутик.

На снимку који су објавили италијански медији, види се како двојица мушкараца са још двојицом помоћника аутомобилом разбијају излог продавнице, а затим са великим торбама упадају унутра и пустоше све што им се нашло под руком.

У те торбе гурали су све што им је пало под руке - торбице, накит, парфеме и друге брендиране предмете из познате продавнице.

Управо захваљујући снимцима тих надзорних камера, они су пронађени, а затим и ухапшени од стране карабињера.

Украдена роба пронађена је у гаражи која се води на једног од пљачкаша, а полиција испитује да ли су двојица Балканаца умјешани у још неке пљачке у Италији.

Њих двојица су у међувремену признали да су учесници пљачке, због чега су њихови браниоци тражили блаже казна. Главни тужилац одбио је захтев да они економски надокнаде штету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана