Дјевојка са најдебљим обрвама промијенила изглед: Седам милиона људи одгледало трансформацију

GS
Foto: Printscreen

Дјевојка са најдебљим и најтамнијим обрвама одлучила је да потпуно промијени изглед!

Трендови се мијењају, нарочиту у свијету моде и љепоте. Сви добро памтимо танке обрве које су биле екстремно популарне, а онда су им славу украле дебље. Тада су се многе дјевојке подвргле разноразним трајним третманима, само како би могле да исправе претходне грешке. Ипак, једна 24-годишња дјевојка из Шкотске стекла је популарност захваљујући баш њима - обрвама.

Стално је добијала увреде јер је обрве исцртавала "до изнемоглости". Биле су највеће, најдебље и најтамније, потпуно црне и неприродне. На друштвеним мрежама се сусретала са прозивкама, али никада није одустајала од изгледа који јој се допада. Ипак, три године касније, одлучила је да промијени свој изглед.

Снимак њене трансформације постао је виралан. Погледало га је више од 7 милиона људи и реакцијама се не назире крај! "Како сам изгледала кад сам смувала свог дечка", написала је на фотографији са тамним обрвама. Потом је показала како изгледа сада - обрве су природне, мало се угојила и изгледа много природније, преноси Мондо

"Кад га твоје прве обрве нису спријечиле, твој је доживотно!", "Много боље", "Коначно си се сјетила", "Прве обрве језиво изгледају", "Нема ништа горе него кад се овако цртају", "Боже драги, сјећам се ове фазе обрва", "Сад је много боље", гласили су коментари. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана