Дјевојка побјеснила након што ју је дечко запросио у супермаркету: "Јесам ли ја луда?"

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Тренутак просидбе је један од оних које памтимо вјечно, а многе жене годинама маштају о томе како би он могао изгледати.

 Прстен је прича за себе, а када је ријеч о самом тренутку, жене углавном маштају о романтичним вечерама, свијећама, цвијећу или разним другим, великим и малим изненађењима.

Ипак, постоје и оне којима је, да би рекле "да", довољно само чувено питање.То није био случај овога пута.Наиме, једна жена подијелила је своје искуство "зарука у супермаркету" не кријући колико је бијесна што се њен изабраник није више потрудио за тако битну ствар."Дечко ме запросио у Асди??? Мислим, шта је ово?

Поред свих мјеста, баш да то учини у супермаркету", написала је она."Јесам ли ја луда? Волим га, али јако сам разочарана што се баш никако није потрудио да овај тренутак направи посебним", писало је у анонимној објави.Испод је добила много коментара. Неки су се сложили да је с правом узнемирена, док су други рекли да треба бити задовољна што ју је уопште запросио."Не разумијем шта га је инспирисало да то тамо учини, мало планирања не би било наодмет", "Њему није битно мјесто, воли те и запросио те на првом мјесту гдје је могао", "Прије свега - честитке", писали су људи, преноси Кликс.

"Немој пропустити љепоту тренутка због лошег мјеста", гласио је један од коментара.Истраживања које је провела страница Боред Панда показала су да чак 32% жена прижељкује изненађење за просидбу, док 20% њих мисли да мушкарац мора и клекнути на једно кољено приликом постављања питања.Иако није све у сјајном прстену, нити у мјесту гдје ће се просидба одиграти, морамо се сложити да је она битан тренутак у животу сваке жене. Стога, ако то ускоро планирате учинити, пробајте својој половини приуштити тај мали тренутак романтике.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана