Дала 36.000 долара за пластичне операције, сада не може да сједи нормално

ГС
Foto: b92.net

Манекенка Казуми Сквертс (24) потрошила је 36.000 долара за бразилско подизање задњице, међутим, она због тога више не може да сједи нормално.

Казуми Сквертс, (није њено право име), годинама је покушавала да добије "савршено тијело", али није могла да оствари свој сан користећи традиционалне методе исхране и вјежбања.

Инстаграм модел са која живи у Флориди одлучила је да оде на пластичну операцију, плативши 36.000 долара за липосукцију, силиконе и подизање задњице.

Послије операције, иако њено тијело изгледа беспрекорно, она није у стању да нормално сједи. Тврди и да тоалет користи стојећи.

"Све радим стојећи, а када негдје идем носим јастук који ми помаже да нормално сједнем", рекла је Казуми.

Упркос очигледним непријатностима, Казуми ипак не би промијенила свој нови изглед. И то се показало прилично уносним за њу, јер сада прави апсолутно богатство само на фановима.

"ББЛ (Brazilian Butt Lift) и друге операције, била је најбоља ствар коју сам икада урадила и не жалим ни због чега", рекла је.

Каже и да је уз помоћ својих обожавалаца зарађивала и прије него што се оперисала, али да сада има много више новца.

"Отишла сам од зараде око 25.000 долара мјесечно, до 66.000 обожавалаца и зараде 200.000 долара мкесечно - недавно сам достигла цифру од 1.5 милиона долара", рекла је она.

Казуми је објаснила да се увокек осјећала незадовољно својим изгледом.

Присјетила се: "Увијек сам била несигурна због своје тежине и покушавала сам све да смршам".

"Била сам прилично мршава док сам одрастала, али када сам напунила 19 година, отишла сам на избор љепоте и то је био први пут где се мој изглед довео у питање".

"Речено ми је да морам да смршам и да се неки дијелови мог тела морају променити, а касније сам постала много свјеснија себе."

Тако је у септембру 2020. Казуми отишла "под нож", потрошивши 8.000 долара за прелазак са величине од 34Б на величину од 34ДД, преноси Б92.

Неколико мјесеци касније, искеширала је додатних 28.000 долара за липосукцију и подизање задњице.

Казуми је додала: "Био је то најскупљи дан у мом животу и осјећала сам се као да сам доживјела саобраћајну несрећу, али вриједјело је тога."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана