Да ли сте знали да постоји будилник који ће вас разбудити смрадом?!

24sedam
Foto: gadgetflow

Тешко се будите, уобичајени аларми вас нервирају, а сваког дана касните на посао? Онда је ово права ствар за вас. Sensorwake вас буди мирисом!

Из компаније тврде да је три минута испуштања вашег омиљеног мириса довољно да вас пробуди и то много боље и суптилније него обични аларми. Логично, још квалитетније и ефикасније бушење ћете постићи уколико подесите да вас раном зором свијести дозове “мирис” какице или знојаве ногице.

Не само да ће вас пробутити, већ ће и позитивно утицати на пробаву и хигијену, јер ће вам се толико смучити живот, да ћете одмах заглавити туширање и прање, па ћете на посао увијек долазитти на вријеме, лијепи и миришљави. Наравно, за оне конзервативније фабрика је припремила мирисе клопе, шуме, кафе и сл. Међутим, ако вам је запушен носић и не пробудите се, аларм ће активирати звук.

Цијена оваквог аларма износи 109 долара, док ће вас једно пуњење мириса, које иначе траје 30 дана, коштати 10 долара. Дакле за мјесец дана потентног мириса свјеже ослобођеног голуба требате да потрошите далеко мање новца него што бисте потрошили нормално на храну и зачине од којих се прди фантастично!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана