Цио Балкан се смије хит снимку са вашара: "Боро, мајсторе помагај, вртимо се већ 20 минута" VIDEO

Г.С.
Цио Балкан се смије хит снимку са вашара: "Боро, мајсторе помагај, вртимо се већ 20 минута" VIDEO

Снимци са вашара, ма гдје се одржавали широм старе Југославије, готово по правилу постају вирални хитови, а најновији је толико смијешан да нема ко га није подијелио и на Твитеру и на Инстаграму.

Наиме, првобитно на интернет каналу "Крајишка вево" посвећеном крајишкој музици, освануо је снимак савашара који је насмијало многе, онда када је пјевач током извођења своје пјесме прекинуо цијелу забаву, те изговорио реченицу која ће се дефинитивно препричавати.

Како се може чути и видјети на снимку, пјевач је забављао велики број посјетилаца овог вашара, међутим у једном тренутку, између извођења пјесама прекинуо је пјесму и рекао слиједеће:

- Ако је неко видио Бору Мајсторовића, нека иде да угаси рингишпил. Не знају га угасити, већ 20 минута врти - рекао је он.

"Боро мајсторе"

Снимак је одмах завршио на друштвеним мрежама, гдје су сви жeљели да напишу по коју ријеч за фамозног Бору.

"Али замисли останеш заглављен на рингишпилу а он те врти 20 минута", "Боро мајсторе живећеш 200 година", "Најгоре је што није монтажа, види се иза полудели рингишпил", Бора је оставио кући укључену ринглу морао је брзо да оде", "Бора Мајсторовић, утисак недеље!" "Боро мајсторе помагај", били су само неки од коментара испод овог видеа, преноси Блиц

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана