Британка се удаје за лустер

Агенције
Британка се удаје за лустер

Аманда Либерти (35) из Лидса у Великој Британији толико обожава свој лустер да планира да се уда за њега.

Како каже, он је свјетло њеног живота. Каже да је 'у отвореној вези са више лустера и одлучила је расвијетлити своју необичну љубавну везу, а брак са најдражим лустером доказаће свима да је њена љубав права'.

Организоваће вјенчање за њих двоје. Свјесна је да то не може бити класично и правно ваљано вјенчање.

“Одлучила сам направити церемонију посвећености како бих доказала да сам овдје због својег Лумиереа (лустер) и да ће моја љубав трајати. Рестаурирам лустере у слободно вријеме како би и даље били људима занимљиви и у центру пажње. Од њих добијам добру енергију”, рекла је.

“Нисам сигурна коју хаљину ћу обући, а позваћу блиске људе на вјенчање. Купићу и одговарајуће брачно прстење за Лумиереа и мене. Знам да многи људи мисле да је то што ме привлаче лустери чудно, али ја нисам луда. Већину ноћи сам гланцала Лумиереа како бих била сигурна да ће изгледати најбоље”, додала је.

Прије лустера, била је у вези са 'Libby', Кипом слободе, али удаљеност је представљала проблем па се окренула лустерима. Свог Лумиереа је купила преко интернета из Њемачке, стар је 91 годину, разлика у годинама им, каже Аманда, не смета.

“Прво сам га видјела на еБаџу, и тада нисам имала појма да ћу му постати супруга. Платила сам га 400 фунти. То је заиста била љубав на први поглед. Чим сам га видјела, нисам могла да престанем размишљати о њему, како је лијеп. Осјећала сам стварно невјероватну енергију. Знала сам да мора бити мој”, казала је.

Додаје да је Лумиере превелик да би био с њом у кревету те да му не смета када вријеме проводи с осталим лустерима. Свјесна је да то њено понашање има дијагнозу - објектофилија (развој емотивне и чак сексуалне повезаности са стварима).

“Неки људи са објектофилијом вјерују да њихови партнери са њима разговарају, али знам да Лумиере комуницира другачије. Он даје енергију и тако показује како се осјећа”, објаснила је па пољубила Лумиера.

Каже да је сретна те да људи често не могу схватити да је то за њу нешто природно, да може пронаћи љепоту у објектима и осјетити њихову енергију. Церемонијом вјенчања људима жели “да отвори очи”.

“Радим то у нади да ће људи разумјети нашу љубав, а ако је не разумију, можда би барем могли да је прихвате. Нећу никога повриједити ако уђем у однос с њима, једноставно пратим своје срце. Желим да други виде колико ме лустери усрећују и колико су ми обогатили живот”, рекла је она, а преноси “Мirror“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана