Британац тврди да је пио 30 лименки Пепсија дневно, открио да се ријешио зависности помоћу хипнозе

ГС
Foto: Илустрација

Британац Енди Кари тврди да је више од 20 година пио 30 лименки Пепсија дневно и да је на куповину овог пића трошио више од осам хиљада долара годишње.

Открио је и да се ријешио ове зависности уз помоћ хипнозе.

"Обожавао сам укус хладног Пепсија. Ништа га није могло надмашити и напросто сам се 'навукао'. Обзиром на то да сам често радио ноћне смјене у супермаркету, шећер ме могао одржати будним", казао је за  Саут Вест Њуз Сервис.

Убрзо је постао зависан и није могао функционисати уколико га не попије. Сазнао је у међувремену добио чак 120 килограма и да је под ризиком од болести срца и рака гуштераче.

И поред строге дијете и режиму вјежбања, захваљујући којим је изгубио 12 килограма, још увијек је био зависан о Пепсију. Тада је његова супруга Сара одлучила контактирати хипнотизера Дејвида Килмурија, преноси Klix.ba.

Дејвид је наводно хипнотисао Ендија и након тога више није жудио за споменутим газираним пићем. Сеанса је одржана онлајн и трајала је само 40 минута. Енди је затим у периоду од мјесец дана успио смршати још шест килограма.

"Сада више волим пити воду. Супруга ми је рекла да моја кожа изгледа боље и да имам много више енергије. Немам појма шта је Дејвид говорио током хипнозе, али дефинитивно више не желим конзумирати Пепси", рекао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана