Бразил: У банку довезла мртвог човјека да би подигла његову пензију

Анадолија
Бразил: У банку довезла мртвог човјека да би подигла његову пензију

БУЕНОС АИРЕС – Жена у Бразилу је, у намјери да преузме његову пензију, у банку у колицима одвезла тијело човјека који је умро 12 сати раниј.

Полицијски извјештај показује како је почетком октобра жена која живи у Кампинасу, у савезној држави Сао Пауло, с обзиром на то да није знала пин картице, покушала подићи новац тако што је у колицима одвукла 92-годишњег мушкарца који је умро 12 сати раније, јавио је медиј "Глобо".

Идентитет жене није објављен, а наводно се прије одласка у банку представила као супруга преминулог, а позивом у банку покушала добити одговарајуће податке.

Упосленици банке су јој рекли како, да би добила нови пин, власник картице треба доћи у банку, због чега је жена у колицима довукла тијело мушкарца.

Упосленици су постали сумњичави јер мушкарац није правио никакве покрете, на што је жена рекла да се не осјећа добро.

Позвана је хитна помоћ те установљено да је мушкарац мртав.

Шеф полиције у Сао Паулу Хозе Енрике Вентура рекао је да је аутопсијом потврђено да је мушкарац умро 12 сати прије него што је његово тијело довезено у банку.

Наводи се како је жена дужи период била у вези с покојником, те да упркос тврдњама како контролише банковне рачуне, није имала потребне документе за обављање трансакција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана