Близанци рођени усред пандемије добили имена Корона и Ковид

ГС
Близанци рођени усред пандемије добили имена Корона и Ковид

Ако пандемија вируса корона већини људи није донијела ништа лијепо, млади родитељи из Раипура у централној Индији одлучили су своје близанце рођене за вријеме пандемије назвати Корона и Ковид. 

 

Мајка Преети Верма (27) за Хиндустан Тајмс открила је да су та имена изабрали како би их подсјетила на тешке околности у којима су добили двоје здраве дјеце. Додали су, ипак, да ће можда промијенити одлуку. 

"Благословљена сам близанцима, цурицом и дјечаком, у рано јутро 27. марта. Засад смо их назвали Корона и Ковид. Родила сам у тешким околностима па смо супруг и ја хтјели да тај дан остане запамћен. Кад их је и медицинско особље почело тако звати, одлучили смо их назвати према пандемији", рекла је Преети. 

Описала је и с чим су се морали носити од тренутка кад су јој, касно навече, почели трудови до тренутка кад су се бебе родиле, пише Индеx.хр. 

"Касно навече су ми изненада почели трудови. Не знам како се мој супруг успио снаћи да хитна дође по нас. Због изолације забрањен је промет и полиција нас је неколико пута зауставила, али су нас пустили да наставимо због мог стања. Нисам знала што ће нас дочекати у болници будући да је већ била поноћ, али лијечници и сестре су били јако сусретљиви", испричала је. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана