Прњаворчанин продаје “специјализовани” Југо за борбу против ванземаљаца

fokus.ba
Прњаворчанин продаје “специјализовани” Југо за борбу против ванземаљаца

Власник свемирске верзије аутомобила “југо 45”, који је недавно крстарио путем у селу Штрпци код Прњавора са домаћом “НАСА” антеном, одлучио је да прода ово несвакидашње возило.

Како је наведено у огласу “Yugo 45 Space Worrior” може да се купи за 999, 99 КМ, а стање артикла је уникатно.

– Возило је израђено као лимитирана серија специјализованих борбених возила за борбу против непознатих објеката из свемира. Возило располаже са електричних 1066 кс, убрзање 0-1000 =15,6 с, максимална. брзина= непозната. Од опреме за земаљску употребу посједује: десни ретровизор, резервни точак (пети), флип ап сајлу за шлепање (не морате ју постављати само је једноставно откачите са пак трегера и спремна је за употребу уколико вашем свемирском броду не стане октана или једноставно цркне), амбијетално освјетљење (преко 1000 боја, могућ аутоматски или мануелни мод), ауспух, пакет опреме за полицију, карта свијета, мобилни свјетлећи радио (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X, урађене мапе главног рачунара – наводи власник у детаљном опису.

Између осталог, овај шаљивџија додаје да возило није уочљиво на путу и да може да се користи и за друге сврхе – најчешће прељубе.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана