Пића која ће вам помоћи да смршате

Aгенције
Пића која ће вам помоћи да смршате

Уношење течности је веома важно за губитак килограма. Пића имају способност да вас одрже ситим и пуним енергије.

Пажљиво изабрана, нека пића могу да вам помогну у мршављењу. Умјесто да конзумирате вјештачки произведена пића за мршављење, пробајте нека од слиједећих природних и здравих напитака.

1. Кокосова вода

Најприродније пиће које можете да пробате и које ће допринијети губитку килограма је кокосова вода. Садржај електролита ће вас подмладити и освјежити. Он ће вам у исто вријеме разбити ускладиштене масти и учинити да се осјећате пуни енергије.

2. Сок од поврћа/супа

Домаћи сок или супа од поврћа је одличан као напитак прије оброка. То ће вам помоћи да једете мање и ваше тијело ће добити све хранљиве материје и минерале.

3. Биљни чај

Постоји неколико биљака које су познате за губитак килограма. Покушајте да у дневну рутину уведете зелени и биљни чај и то ће вам помоћи у сагоревању масти.

4. Хладна вода

Да, и хладна вода је један од напитака за мршављење. Минимална количина која се препоручује, а која ће вам помоћи у губитку килограма је осам до десет чаша на дан.

5. Сок од бруснице

Брусница је воће које је богато витаминима, минералима и хранљивим материјама. Сок од бруснице је одличан напитак за добар и здрав живот, као и за убрзање метаболизма.

6. Лимунада

Домаћа лимунада у топлој води и са мало меда рано ујутру је веома добра за мршављење. Према неким истраживањима, лимунада са јаворовим сирупом је такође добра за губитак килограма.

7. Обрано млијеко

Чаша обраног млека сваког јутра може помоћи у значајном губитку килограма. Битно је само да се не додаје шећер јер он повећава унос калорија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана