Мрачна страна његовог хороскопског знака

Б92
Мрачна страна његовог хороскопског знака

Алкохол, дрога, цигарете, све нас то доводи у искушења од раних дана. Али зависности нису ограничене само на то, зависни можемо да будемо и од секса, од посла итд.…

 Прочитајте колико је и на шта тачно ваш хороскопски знак "слаб".

Ован

Он је индивидуалац који нагло доноси одлуке и којим влада ватра па му и пушење и алкохол представљају велико искушење и опасност. Једном кад Ован постане зависан од нечега, јако му је тешко да престане јер се ради о врло тврдоглавом и инатљивом знаку. Овнови сматрају да алкохолом или таблетама ублажавају стрес, а ако су пушачи, често мисле да захваљујући томе дjелују гламурозно.

Бик

Ради се о врло стабилном знаку, али не толико самосвјесном кад је у питању претјерана конзумација хране и пића. Бикови уживају у свим сензуалним задовољствима, а сексуална фрустрација их често натјера на конзумацију алкохола или деструктивно понашање. Велик дио Бикова често има проблема са тежином, а неки ће имати проблема са опсесијом телевизијом. Они који се због нечега осјећају криви могли би се претворити у радохоличаре.

Близанци

Близанци су знак промијењљивог расположења који се често служи методама самопомоћи што води у нове зависности. С обзиром на то да се ради о ваздушном знаку, посебно су склони пушењу. Често су и овисници од адреналина па обожавају узбуђење које пружају сексуални односи, али им љубавници брзо досаде. Углавном су зато и отпорни на зависност од секса. Врло су креативни и могу постати зависни од посла, а често им пријети опасност и од зависност од интернета.

Рак

Овим хороскопским знаком влада Мјесец, што га чини жртвом сопственог расположења. Уопште није необично за Рака да покуша да промјени расположење злоупотребом рецепта за таблете или алкохолом. Када су Ракови љути, склони су потискивању тих осјећаја и то уз помоћ хране, а да би остали мршави, често ће се ухватити цигарета.

Лав

Лавови напросто мисле да су бесмртни па ће себи да угађају сваким могућим пороком кога се могу сјетити, укључујући коцкање, алкохол, невјеру, пушење… Овај знак у свему воли да претјерује и то са великим уживањем! Лако их је смотати комплиментима па им вјерност у вези може бити велики проблем. Константно траже пажњу како би се осјећали емоционално стабилним и неће се устручавати да је потреже изван везе ако нису задовољни.

Дјевица

Напете и укочене Дјевице су највећи радохоличари Зодијака. Такође су склоне томе да постану опсесивно компулсивне и јако се узрујавају ако се ствари не одвијају онако како су оне замислиле. Такав их став може одвести у алкохолизам и конзумацију таблета за смирење. Такође могу бити манијаци кад је у питању вјежбање. Многи ће припадници овог знака радије пушити него пристати да се угоје јер презиру вишак килограма. Сматрају да су дебели људи заправо лењи.

Вага

Припадници овог знака су велики идеалисти и, кад се ствари не одвијају онако како су замислили, склони су да прибјегну и дрогама и алкохолу само како би побјегли од онога што сматрају "ружном стварношћу". Ови мајстори бијегова такође се не осећају пријатно са обавезама и могу постати зависини од флерта, женскарењу или промискуитету само да би их избјегли. Разлог лежи у томе што ће радије одбити некога прије него што сами буду одбијени. Ваге могу постати зависне и од вјежбања, а у покушају да изгубе килограме могу да претјерају и постану зависне од цигарета.

Шкорпија

Сексуалне зависности Шкорпије најчешће укључују зависност од порнографије и то им често представља проблем. Они заправо уживају у свим пороцима који прате сексуалне активности, укључујући конзумирање алкохола, трошење превише новца на одјећу и скупе ресторане па чак западање у дугове само да би импресионирали. Презиру људе који не изгледају модерно и често ће се одати пушењу само да би изгледали мршаво и лијепо.

Стрелац

Ови знатижељни индивидуалци могу бити толико опседнути жељом за лутањем да су у стању потрошити милионе на одмор који не могу себи да приуште. Како су по природи немирни, невјера и зависност од секса чест су им проблем. Ово је такође један од знакова који самог себе сматра бесмртним па није ријеткост да ћете видјети Стрелца како пуши, пије или ради било какве грозне ствари свом тијелу јер има осјећај да се увијек може излијечити. Нажалост, тако често постаје зависан.

Јарац

Ово је напет знак који је пуно мање отпоран на зависности од осталих знакова Зодијака. Јарци су врло самосвесни кад је у питању њихово тијело и могу постати зависни од вјежбања. Многи припадници знака могу да оболе од анорексије или булимије, а све у настојању да остану лијепи и мршави. Опсједнутост мршавошћу такође може овај знак да одведе у зависност о цигаретама.

Водолија

Овај знак обожава да искуси нове начине размишљања и другачију перцепцију на свијет око себе па је врло вјероватно да ће експериментисати са дрогама. Водолије могу постати опсједнути активизмом, љубави према кућним љубимцима и вегетаријанством. Неотпорнији су од осталих знакова па, ако постану зависни, врло тешко ће се вратити у нормалу из стања лудила које их обузима.

Рибе

Рибе су водени знак и тешко ће одољети пићу, а врло често разлог за зависност проналазе у романтици и љубавним проблемима. Они ће конзумирати алкохол да би заборавили бол коју им је нанијела пропала веза, а с обзиром да се ради о врло осјетљивом знаку - многе ствари доживљавају болно. Таблете против болова и оне за смирење биће им често надохват руке јер на тај начин накратко бијеже од свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана