Викториjа Бекам и њена снаха нису у најбољим односима: Не подносе се и не разговарају

ГС
Foto: Агенције

Након бајковитог вјенчања Бруклина Бекама и његове изабранице Никол Пелц које се одржало у априлу, сада су на ред дошли и они мање лијепи детаљи који се одвијају у кругу славне породице.

Иако је изгледало да у породици Бекам влада хармонија, извор близак њима за стране медије открио је како је однос између Викторије и њезине нове снахе прилично затегнут, те да је тако било и прије саме церемоније.

"Не подносе се и не разговарају. Припрема вјенчања била је ужасна", рекао је извор за Пejџ Сикс.

Извор је додао како Пелц, иначе глумица и кћерка њујоршког милијардера Нелсона Пелца, "није жељела да се њезина будућа свекрва уплиће у планирање вјенчања" те ју је држала "подаље од свега".

"Комуникација је била минимална", додао је извор.

Од тада, ситуација се није нарочито промијенила, а извор тврди и како породица посљедњих мјесеци "није претјерано разговарала" са својим насљедником.

Представници Викторије и Никол још увијек се нису оглашавали по овом питању.

Бруклин и Никола уживају у својој брачној заједници, а овај 23-годишњак на више начина показао је колико му значи његова четири године старија супруга.

Пар се вјенчао на Николином имању вриједном 103 милиона долара приредивши раскошно славље којем су присуствовале многе познате личности. Прије посебног дана, млади Бекам потписао је и предбрачни уговор због своје изабранице, а касније је додао и њезино презиме свом имену, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана