Траволта се опростио од Оливије Њутн Џон

ГС
Траволта се опростио од Оливије Њутн Џон

Легендарна глумица Оливија Њутн Џоун преминула је јуче у 73. години у свом дому у јужној Калифорнији.

Траволта се опростио од своје “Сенди” поруком: Бићемо поново заједно...

Оливија Њутн Џон, звијезда филма “Брилијантин” напустила нас је након тридесетогодишње борбе са опаким раком дојке, а тужну вијест потврдио је њен супруг.

Њен колега и велики пријатељ Џон Траволта, с којим је глумила у култном филму “Бриљантин”, огласио се на друштвеним мрежама показујући свијету колико му је њена смрт тешко пала.

“Моја најдража Оливија, учинила си све наше животе много бољим. Твој утицај је био невјероватан. Много те волим. Видјећемо се на путу и сви ћемо поново бити заједно. Твој од првог тренутка кад сам те видио и заувијек! Твој Дени, твој Џон”, написао је Џон Траволта поред Оливијине фотографије.

Оливија и Траволта су 1978. играли у чувеном “Бриљантину” редитеља Рендала Клајзера. Она је била Сенди Олсон, а он Дени Зуко. Филм је на многим пољима поставио стандарде, а донио је бројне култне сцене и реплике које публика до данас не заборавља док млађе генерације радо гледају непролазни филмски хит, из неких прошлих времена.

Оливија Њутн Џон и Џон Траволта су 2019. поново били на окупу послије више од 40 година од снимања легендарног филма. Они су тада обукли костиме из филма “Бриљантин” и дружили се с фановима, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана