Све су жељеле да буду са њима: Они су били највећи EX YU заводници

ГС
Foto: Принтскрин

Горан Бреговић, Петар Каписода, Франо Ласић, Здравко Чолић Чола, Владо Калембер важили су за неке од најпожељнијих мушкараца у младости.

Без премца су седамдесетих и осамдесетих година прошлог вијека били Чола и Брега. За њима су жене лудиле, а они су своја срца поклонили само једној? Чола Александри, а Брега Џенани.

Дуго су били нежење, а онда су их оне одвеле пред матичара.

Онај који је најдуже носио титулу мачо мена јесте Петар Каписода, бивши рукометаш који је годинама важио за убједљиво најбољег фрајера међу спортистима.

Брата од стрица Филипа Каписоде, који је убио Ксенију Пајчин, па себи пресудио био је у вези са Маријом Каран, Тијаном Стајшић, водитељком Дејаном Росуљаш. Иако данас тотално непрепознатљив, Каписода је остао у свијету спорта, а налази се на позицији директора мушких репрезентативних селекција Рукометног савеза Црне Горе.

Хрватски глумац и пјевач Франо Ласић се четири пута женио, а сигурну луку је нашао поред Милене Лашић, умјетнице, која је млађа од њега 30 година. Не постоји дјевојка која није била на макар једном концерту групе "Сребрна крила", а многе су уздисале за Калембером чак и када је кренуо у самосталне воде. Женио се три пута, а у бројним интервјуима је истицао да му је самачки живот најљепше пао, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана