Српска глумица се из Aмерике вратила са најљепшом наградом

ГС
Српска глумица се из Aмерике вратила са најљепшом наградом

Глумица Љубинка Кларић неко вријеме живјела је у Америци, али је одлучила да се ипак врати у Србију.

На питање да ли је у Америци уживала у гламуру поручила је:

“Не знам како бих дефинисала појам гламура. Рецимо, мени се гламурозним чини нешто што би требало да се подразумјева, а то је да ме када дођем на снимање, третирају као некога ко је важан. Не у смислу ВИП личности, већ да у мени и мојим колегама виде карику без које један систем не би могао да функционише. Глумац ће дати све од себе да одради задатак најбоље што може, на неком другом је да му обезбједи да сједне или поједе нешто у паузи”, рекла је Љубинка за Хелоу и додала:

“Син је мој омиљени сапутник, супер се проведемо гдје год да одемо. Понаша се прилично зрело. Све га занима, жели да види и научи што више. Често путује и са мојом сестром, били су заједно у Риму, обишли су Њемачку. Имају они неке своје ритуале, тетке су јединствене”.

Љубинка је открила и чему ју је научио живот у Америци:

“У Америку сам кренула са једноставном идејом, заљубила сам се и удала. У томе није било ничег спектакуларног, јер се нисам удала за холивудског продуцента, него за обичног момка. Све зависи како уредите свој живот тамо. Ако сте дошли са очекивањима, а очекивања се не испуњавају, одлазите као губитник. Ја сам се свакако вратила као побједник зато што сам се вратила са Костом. Он је најбоља награда коју сам могла да добијем, он је мој “Оскар”“, поручила је и додала да није од оних који слијепо прате моду.

“Не пратим трендове. Носим гардеробу коју сам купила прије десет и више година. Што у шали, што у збиљи, стално понављам да ће жена која у плакару има свилу, кашмир и крзно увијек бити лијепо одјевена”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана