Признала је да се не сјећа готово ничега са снимања: "Серија је заправо добра“

ГС
Признала је да се не сјећа готово ничега са снимања: "Серија је заправо добра“

Кортни Кокс је у једној од најпопуларнијих серија деведесетих година „Пријатељи“, тумачила лик Монике Гелер, а сада је признала да се готово ничега са снимања не сјећа.

 „То је веома тужно, не сјећам се ничега. Људи ме стално питају да ријешим неки квиз о серији, али ја се не сјећам радње. Сјећам се ликова, али неких специфичних сцена не. Нажалост сјећање ми није јача страна када је ријеч о забавним тренуцима. Сјећам се само болних ствари. Почела сам да гледам, бинџујем. Испоставило се да је серија заиста добра“, рекла је она у разговору са Елен Деџенерис.

Глумица је додала да јој је омилјена епизода „Дан захвалности“.

„Будимо искрени, тек сам на првој сезони. Али омиљена епизода ми је 'Дан захвалности' када је била ретроспекција и глумила сам гојазну Монику. Обожавала сам буцмасту Монику јер сам се осјећала тако слободно. Могла сам да плешем, једноставно устанем и плешем и нисам имала никаквих проблема. Ту баш волим“, додала је Кокс.

Серија „Пријатељи“ емитовала се од 1994. до 2004. године, имала је 10 сезона, а поред Кортни Кокс, остале пријатеље играли су Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Мет Лебланк, Метју Пери и Дејвид Швимер.

Прије неколико мјесеци „Пријатељи“ су изненадили јавност када су најавили да ће се поново окупити за једну специјалну епизоду.

Тај план је међутим, пореметила пандемија вируса корона, али од окупљања, наводно нису одустали. Ипак, када ће пасти прва клапа, још се не зна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана