Принца Харија ухватили полуголог на терену

ГС
Принца Харија ухватили полуголог на терену

Принц Хари се недавно придружио поло тиму Лос Падреса и по свему судећи очигледно проводи доста времена на терену играјући.

Клуб води његов пријатељ Начо Фигерас, аргентински модел и играч који се зове "Дејвид Бекам од половине". Он је медијима рекао да су сви узбуђени због доласка Харија у клуб.

Иако је у питању мушкарац, ово је сензација на нивоу када се жена са А-листе фотографише у топлесу са телеобјективом, па медији полуде за фотографијама. Наиме, Харија, одбеглог британског принца, папараци су у петак усликали голог на поло утакмици.

Коментари су баш као и принчево издање били несвакидашњи:

"Хари би морао да пази на све оне буритосе и гвакамоле чипс.Киле се акумулирају у овом добу",пише један од хиљада коментатора Дејли мејла, чији читаоци, као што знате, нису баш наклоњени Сасексу.

"Време је за "вондербра" ", саветује друга да користи популарни бренд грудњака који подиже груди.

"Да ли га је Маркл натерала да доји, за последњи ударац његовој мушкости?" пита трећи.

Подсећамо, Меган и Хари су одлучили да склопе уговор вредан 150 милиона долара са Нетфликсом и обећали снимање у Бакингемској палати.

Извор из палате рекао је новинарима да се верује да Нетфликс види посету Харијевој домовини као одличну прилику да остваре бар део свог мегамилионског уговора са паром.

Надлежни страхују да ц́е чак и ако Сасекс не пристане на снимања на краљевским имањима, укључујуц́и Бакингемску палату и замак Виндзор, бити великих проблема.

Аналитичари сматрају да је повратак Харија и Меган у Велику Британију проблематичан јер би могао да скрене пажњу са онога што је битно, а то је прослава 70 година владавине вољене Елизабете Друге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана