Прича се да је лажирао сопствену смрт, Оливија Њутн-Џон га никада није прежалила

ГС
Прича се да је лажирао сопствену смрт, Оливија Њутн-Џон га никада није прежалила

Бивша љубав Оливије Њутн-Џон, Патрик Мекдермот нестао је 2005. године и од тада му се губи сваки траг.

Мекдермот, који је радио као камерман, отишао је у ноћни риболов с још 22 особе 30. јуна 2005., али је нестао прије него што се вратио на копно а да то нико није примјетио.

Готово двије деценије након тога причало се да се крије у Мексику и да је лажирао своју смрт како би побјегао од огромних дугова, али поновљене потраге полиције, медија и приватних детектива никада нису успијеле да пронађу никакав увјерљив доказ у прилог тим тврдњама, упркос честим дојавама да је виђен.

Посада на рибарском броду пронашла је његове кључеве аутомобила, пасош и новчаник, а његов аутомобил пронађен је паркиран у марини Сан Педро у Лос Анђелесу. Али нико није био схватио да је нестао све док се није појавио на породичном догађају 6. јула.

Мекдермот је прије тога био кратко ожењен и добио је сина, а суд му је наложио да плати 8.000 долара за алиментацију.

Певачица његов нестанак није преболела

Оливија Њутн-Џон оставила је трагедију иза себе како би наставила са животом те је упознала будућег супруга Џона Естерлинга, за којег се удала 2008.

Међутим мистерија је наставила да је прати и у годинама које су услиједиле иако се помирила с чињеницом да је Мекдермот највероватније мртав.

Певачица је умрла пре него што је сазнала истину о његовом нестанку, а за живота је признала да се никада неће помирити с тим.

“Увек ће у мојој глави постојати упитник”, рекла је. “Изгубио се на мору и нико уистину не зна шта се догодило. Људски је питати се”, закључила је, преноси б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана