Многи су забринути за Кејт Мидлтон: Због овога је све више пореде са Дајаном VIDEO

Срна
Многи су забринути за Кејт Мидлтон: Због овога је све више пореде са Дајаном VIDEO

Осим што је често прозивају да не умије да се обуче, Кејт Мидлтон у посљедње вријеме забрињава јавност и из других разлога. Многи су констатовали да је премршава и питају се шта се с њом догађа.

Наиме, најновији принцезин гаф догодио се приликом службене посјете рехабилитационом центру у Лестерширу с принцом Вилијамом, принцом Чарлсом и Камилом Паркер Боулс, одабравши да обује чижме Ралф Лорен од брушене коже. Овај материјал вода и те како може да уништи, а њу је ова грешка могла скупо да кошта, тачније 1000 евра, колика је цијена ових чизама. И не само то, да их је уништила, то би била права штета јер их често носи и очигледно су јој омиљене, војвоткиња од Кембриџа не би могла да купи нове јер су тренутно потпуно распродате, пише Footwear News, а преноси index.hr.

Осим овог гафа, фанови су већ дуго забринути за Кејт Мидлтон, тачније од кад је родила принца Луиса. За њу је забринут чак и принц Вилијам, тврде извори блиски породици.

Британски таблоиди већ дуго наводе да је распоред обавеза Кејт Мидлтон толико густо распоређен да се практично изгладњује како би све постигла. Ситуација, се, кажу, додатно погоршала након Мегзита јер Кејт сада, кажу, свијесно прескаче оброке како би постигла да присуствује свим обавезама.

Принц Вилијам већ дуго покушава да јој дискретно скрене пажњу на чињеницу да је екстремно смршала, а извори блиски палати кажу да је Вилијам додатно забринут јер је договор да ове године покушају још једно дијете.

"Убија се од посла и застрашујуће често прескаче оброке. Принц Вилијам се труди да јој не звоца око тога, већ да јој нежно скрене пажњу на то да треба да се причува и опорави се, нарочито ако заиста планирају још једно дијете", каже за "Radar Online " извор близак краљевској породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана