Ким Кардашијан у новој кампањи копирала стил из 70-их, многе подсјетила на Лепу Брену

ГС
Ким Кардашијан у новој кампањи копирала стил из 70-их, многе подсјетила на Лепу Брену

ЛОС АНЂЕЛЕС - Риалити звијезда Ким Кардашијан вратила се у период 70-их година прошлог вијека како би најавила нову колекцију купаћих костима свог модног бренда "Скимс", а, посебну пажњу је привукао управо стил који је копирала, а које је многе на Балкану подсјетио на легендарну Лепу Брену.

 За "Скимс Металик Сим", колекцију која би требала бити представљена 6. јула, Ким се обукла у стилу 70-их комбинујући волуминозну фризуру и смјелу шминку за очи.

"Уђите у гламур 70-их уз базен у херојским комадима високог струка умоченим у нијансе високог сјаја", стоји у опису видеа Ким на званичној страници бренда.На фотографијама Наже Ли Коен Ким је обучена у неколико металик купаћих костима.

Иако за сваку фотографију мијења своју одјећу, шминка и фризура остају исте.Њена плава коса је високо зачешљана, с увијеним врховима и шишкама напријед. Драматичном изгледу допринијела је дојмљивом шминком за очи, "накед" уснама и с мало маскаре.

У складу с темом 70-их, Ким је изглед употпунила с гомилом наруквица и великим наушницама.

Оно што је највише привукло пажњу на простору Балкана везано за ову кампању је заправо колико је Ким била слична издањима Лепе Брене из овог периода.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана