Кајли Џенер на челу „Форбсове“ листе најплаћенијих славних особа

Агенције
Кајли Џенер на челу „Форбсове“ листе најплаћенијих славних особа

ЛОС АНЂЕЛЕС- Кајли Џенер нашла се на врху листе најплаћенијих славних особа коју објављује сваке године Магазин „Форбс“.

Овај магазин јој је недавно одузео титулу најмлађе милијардерке на свијету и оптужио њену породицу да вјештачки повећава вриједност њеног козметичког бренда, али она се поново нашла на врху.

Кајли је са зарадом од 590 милиона долара заузела прво мјесто, готово три пута „прешишавши“ свог зета Кањеа Веста који се налази на другом месту са зарадом од 170 милиона долара.

На трећем мјесту се нашао тенисер Роџер Федерер са зарадом од 106.3 милиона, а прате га фудбалери Кристијано Роналдо са 105 и Лионел Меси са 104 милиона.

На шестом мјесту је глумац Тајлер Пери са зарадом од 97 милиона долара, а слиједе га Нејмар са 95.5, Хауард Штерн са 90, ЛеБрон Џејмс са 88.2 и Двејн "The Rock" Џонсон са 87.5 милиона долара.

Кајли је зарадила више него Вест, Федерер и Роналдо заједно, а разлог томе је продаја 51 одсто удjела њене козметичке куће компанији "Coty" за 600 милиона долара.

Тренутно се вриједност њене имовине, према „Форбсу“, процјењује на 900 милиона долара.

Иначе, 100 најплаћенијих славних особа на свијету укупно је зарадило 6,1 милијарду долара (прије одбитка пореза), што је за 200 милиона мање него прошле године. „Форбс“ пише да је на то утицала глобална пандемија вируса корона због које су отказани многи спортски и културни догађаји.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана