Холивудски глумац повријеђен у Београду, завршио у Ургентном центру

ГС
Foto: скриншот

Џон Џејмс, холивудски глумац који је глумио Џефа Колбија у "Династији", повријеђен је у Београду на снимању филма о Хантеру Бајдену, сину америчког предсједника Џоа Бајдена.

Џејмс, који у филму глуми Џоа Бајдена, казао је да је у београдском Ургентном центру добио “врхунски третман”.

Улазио сам у један ресторан у Београду и ударио у стаклена врата. Задобио сам велику посјекотину изнад ока и крварење је било обилно- испричао је Џејмс Дејли мејлу.

Казао је да је потом отишао у познати хотел, гдје је смјештен током снимања, а тамо га је срео менаџер који га је одвео у болницу.

Била је то субота увече у Ургентном центру и као свака субота у сваком Ургентном центру на свијету, била је права лудница. Али добио сам врхунски третман и неколико копчи, па се враћам на снимање – рекао је Џејмс.

Филм о сину америчког предсједника снимају ирски продуценти Фелим Мекалир и његова супруга Ен Мекелхини. Хантера Бајдена глуми британски глумац Лоренс Фокс.

На неки начин ме подсјећа на “Династију”. То је прича о очевој љубави према сину,.

Упркос његовим великим манама, али и прича о унутрашњем погледу на свет политике – рекао је Џејмс раније о филму.

Редитељ филма је познати глумац Роберт Дејви, који је, између осталог, играо у филмовима о Џејмсу Бонду, серијалу „Умри мушки“, „филму „Гуниси“, „Чарлијеви анђели“ и бројним ТВ серијама.

Аутори филма описују га као начин да се истражи „како је Хантер Бајден сакупио десетине милиона долара од страних фирми чији су власници олигарси и да се расвијетле контроверзни односи између Хантера, његовог оца и других чланова породице Бајден“, пише британски лист.

Снимање филма, чији је буџет 1,8 милиона долара, у Србији је започето крајем октобра и трајаће четири недјеље

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана