Емилија Кларк: Послије "Игре престола" притискају ме да се скинем пред камерама

N1
Емилија Кларк: Послије "Игре престола" притискају ме да се скинем пред камерама

Глумица Емилија Кларк, позната по улози Денерис Таргеријан у "Игра престола", открила је да послије те серије, продуценти умију да захтијевају од ње да се скине пред камерама.

Емилија Кларк се на почетку "Игре престола" у неколико епизода појављивала потпуно нага, али је у каснијим сезонама успјела да се избори да оку публике не открива баш превише свог тијела.

Ипак, како је открила у недавном интервјуу, њени почеци у "Игри престола", наводе продуценте појединих филмова на којима је радила послије серије, да на њу врше притисак да се скине.

"Данас сам доста свјеснија у вези са тим шта ми прија и шта ми је у реду да радим. Имала сам свађе на снимањима гдје сам говорила: 'Не, чаршаф остаје горе', а они би рекли: 'Не желиш да разочараш своје фанове Игре престола', на шта бих им одбрусила: 'Ма, ј***** се'", испричала је Кларк.

Глумица је такође открила и да ју је партнер из "Игре престола" Џејсон Мамоа охрабрио да се успротиви ако сматра да је било која сцена у серији, или неком другом пројекту на ком ради, неприкладна.

"Бауљала сам кроз прву сезону (Игре престола), а да нисам имала појма шта радим. Никада раније нисам била на таквом сету, на филмском сету сам прије тога била само два пута, а сада сам ту, потпуно гола, са свим тим људима, и немам појма шта треба да радим и шта се од мене очекује, нити знам шта ви желите, нити шта ја желим. Била гола или не, цијелу прву сезону сам мислила да нисам заслужила да захтијевам било шта", повјерила се глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана