Џенифер Лопез у хаљини дизајнерке Мелине Џиновић, носи је у свом посљедњем филму

ГС
Џенифер Лопез у хаљини дизајнерке Мелине Џиновић, носи је у свом посљедњем филму

Свјетска звијезда Џенифер Лопезу новом филму "Mother" носи једну од креација модне дизајнерке Мелине Џиновић, супруге пјевача Хариса Џиновића.

Вијест о томе, подијелили су на званичној Инстаграм страници модног бренда Мелине Џиновић "Хамел", гдје су објавили инсерт из филма, који је уједно и најгледанији на платформи Нетфлиx.

Филм "Мother" приказује Џенифер Лопез као главну улогу гдје глуми припадницу специјалних јединица, која излази из скровишта како би заштитила кћерку од осветољубивих криминалаца.

Једна од сцена ретроспективно приказује Џенифер  на једном вечерњом дружењу у припијеној беж хаљини отворених леђа и набора које наглашавају њене облине.

Ово није први пут да Џенифер Лопез носи креације Мелине Џиновић. Њене креације носила је бројним филмским фестивалима као што је онај У Кану, али и на промоција својих пјесама те разним медијским гостовањима.

Мелина је раније за медије навела да је Џенифер Лопез најбоља амбасадор њеног бренда. Њене креације носиле су многе регионалне звијезде као што су Северина и Наташа Беквалац, али и бројне свјетске звијезде као што  Ева Лонгориа, Памела Андерсон, Шерон Стоун и бројне друге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана